Suuret varastot - nopeat toimitukset Hintatakuu Ammattitaitoinen palvelu
Rahti
(ilman ALV)

Postipaketti
Max. 20 kg   0,80 metriä
€30

Asennustelineet 2,0 m 
Max. 150 kg   2 metriä
€60

Liikuteltavat rakennustelineet 2,5 m
Max. 900 kg   2,5 metriä
€100

Rakennustelinepaketit
Max. 1200 kg   3,6 metriä
€195

Isommat rakennustelinepaketit
182 m² ja suuremmat
Alkaen €245

Katso nykyiset rahtihinnat artikkelin alta

Rakennustelineet


Tarjoamme useita erilaisia moderneja telineitä, jotka sopivat moniin tarpeisiin sekä monien lompakolle.


Meillä on kaikkea yksinkertaisesta ja joustavasta asennustelineestä joustavaan julkisivutelineeseen. Olemme luoneet käytännöllisiä huvilapaketteja ihmisille joiden on pystyttävä rakentamaan telineensä useaan eri korkeuteen ja pituuteen.

Telinemateriaaliamme voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Sinulle joka haluat markkinoida yritystäsi tai toimipaikkaasi, meilllä on käytännölliset kylttitelineet juuri sinun käyttöösi.

Tarvitsetko apua sinulle sopivimman rakennustelineiden löytämisessä? Tutustu  Telineenvalintaoppaaseemme.


Ramställning
Helposti asennettava julkisivutelineemme joka sopii useimpiin töihin. Runkotelineet koostuvat hitsatuista päätyosista mikä takoittaa nopeaa telineen kokoamista ja purkamista. Alhainen paino ja alhainen hinta tekevät tästä mallista asiakkaidemme suosikin.
Ramställning
Modulaarien teline on ilmeinen vaihtoehto niille, jotka asettavat korkeat vaatimukset joustavuudelle ja monipuolisuudelle. Tässä rakennustelineessä on irroitettavat pystyputket joissa on kiinnityspisteet vaakasuorille kannattimille 50 senttimetrin välein.
Ramställning
Niille jotka haluavat pystyä rakentamaan telineensä usean pituuden ja korkeuden mukaan. Olemme koonneet erilaisia telinepaketteja, jotka ovat täydellisiä kodin tai kesämökin omistajille.
Ramställning
Helposti rakennettavat rakennuskyltit yrityksellesi tai toimipaikallesi, rakennettuna modulaarisen telinejärjestelmän runkoon.