Suuret varastot - nopeat toimitukset Hintatakuu Ammattitaitoinen palvelu
Rahti
(ilman ALV)

Postipaketti
Max. 20 kg   0,80 metriä
€30

Asennustelineet 2,0 m 
Max. 150 kg   2 metriä
€60

Liikuteltavat rakennustelineet 2,5 m
Max. 900 kg   2,5 metriä
€100

Rakennustelinepaketit
Max. 1200 kg   3,6 metriä
€195

Isommat rakennustelinepaketit
182 m² ja suuremmat
Alkaen €245

Katso nykyiset rahtihinnat artikkelin alta

Snickers Workwear

Ostaminen ja maksaminen


Tilauksen tekeminen synnyttää ostosopimuksen asiakkaan ja Solideq.fi:n välille. Solideq.fi on osa Ställning Karlskoga AB:tä ja Solideq Groupia. Sopimus solmitaan tällä sivulla annetuilla ehdoilla. Emme solmi sopimuksia alaikäisten (alle 18-vuotiaiden) kanssa ilman huoltajan suostumusta. Kaikille vastaanotetuille tilauksille lähetetään automaattisesti tilauksen tiedot sisältävä tilausvahvistus sähköpostilla. Solideq.fi pidättää oikeuden tehdä muutoksia ostoehtoihin.
Asiakkaan on mahdollista maksaa ainoastaan euroilla. Suomen arvonlisävero (24 %) lisätään, jos olet valinnut hinnat näkymään ilman arvolisäveroa. Suomen arvonlisävero (24 %) sisältyy, jos olet valinnut hinnat näkymään sisältämään alvin yllä esitetyn mukaisesti. Yksityishenkilöt maksavat Klarna Checkoutin kautta. Yritykset maksavat kortilla tai yrityslaskulla. Alla voit tutustua eri vaihtoehtoihin.


Tilaaminen

Otamme vastaan tilauksia yksityishenkilöiltä, yrityksiltä, yhdistyksiltä ja julkiselta sektorilta. Voit tehdä tilauksen suoraan verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli ilmoitat sähköpostiosoitteesi tilaamisen yhteydessä, vahvistus lähetetään sähköpostilla. Suosittelemme tarkistamaan, että kaikki tilausvahvistuksen tiedot täsmäävät. Jos tiedoissa on puutteita, pyydämme ottamaan meihin heti yhteyttä puhelimitse numeroon +358 2 7249350. Koska vastausaikamme sähköpostitse voi olla pitkä, emme aina voi taata, että ehdimme tekemään korjaukset tilaukseen, mikäli korjauspyyntö lähetetään sähköpostilla. Mikäli tilausta ei ole ehditty lähettämään varastoltamme, voimme korjata tilauksen maksutta. Mikäli tilaus on ehditty lähettää varastoltamme, saatamme joutua veloittamaan palautuksista tai lunastamattomista tuotteista aiheutuvat maksut alla olevan Peruutusoikeus ja palautukset -kohdan ehtojen mukaisesti. Tuotteidemme asennusohjeet ovat ladattavissa tuotesivulta Asiakirjat. Voit myös tilata asennusohjeet maksutta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Hinnat ja tilausmäärät

Asiakkaalla on ensimmäistä kertaa verkkokaupassa vieraillessaan mahdollista valita, onko hän yksityishenkilö vai yritys. Tämä säätelee siitä lähtien, miten hintamme näkyvät (arvolisäveron kanssa vai ilman). Valinta on aina mahdollista muuttaa napsauttamalla alv-valitsimesta ”Ilman ALV” tai ”Sisältää ALV”. Valitsin löytyy verkkokaupan hakukentän oikeasta yläkulmasta hakuruudun oikealta puolelta tai valikosta, mikäli käytät mobiililaitetta. Kaikki tuotehinnat ilmoitetaan ilman toimitus- ja muita maksuja. Kaikki maksut ja verot näytetään aina selkeästi, kun asiakas viimeistelee tilausta kassalla. Alvin maksaa aina asiakas.
Ulkomaiset verovelvolliset voivat ostaa ilman Suomen arvolisäveroa ilmoittamalla ALV-numeronsa. Mikäli haluat tehdä tällaisen tilauksen, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.


Maksutavat

Klarna Checkout

Yksityishenkilöille tarjolla on Klarna Checkout. Tällä maksuratkaisulla voi maksaa laskulla, suoramaksulla tai kortilla. Klarna Checkoutiin sovelletaan Klarnan ehtoja.

Korttimaksu

Solideq.fi tarjoaa turvalliset korttimaksut Visalla tai MasterCardilla yhteistyössä Bamboran/Worldlinen (Bambora AB:n) kanssa. Bambora on sertifioitu PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -standardin mukaisesti. Korttiostot tapahtuvat suoraan Bamboran kautta, ja kaikki tiedot salataan voimassa olevien standardien ja sääntöjen mukaisesti. Käytämme 3D Secure -protokollaa vahvan asiakastunnistuksen (SCA, Strong Customer Authentication) toteuttamiseksi kortilla maksamisen yhteydessä. Solideq.fi ei käsittele tai tallenna korttitietoja. Rahat veloitetaan suoraan tililtä asiakkaan hyväksyttyä maksutapahtuman.

Yrityslasku

Laskulla ostamiseksi asiakkaan on annettava Y- tai henkilötunnus. Kun tilaus on suoritettu kassalla, suoritetaan tavanomainen luottokelpoisuuden arviointi. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa luottotietojen tarkistusta. Luottotiedot toimittaa UC AB. Mikäli tiedot henkilöstä, elinkeinonharjoittajasta tai avoimesta tai kommandiittiyhtiöstä tilataan luottotietolain mukaisesti, luottotiedoista lähetetään kopio kyseiselle asiakkaalle.

Maksuaika laskulla maksettaessa

Maksuaika on 30 päivää laskun päiväyksestä alkaen. Asiakkaan lasku laaditaan, kun toimitus siirretään kuljetusyhtiön vastuulle. Myöhästyneestä maksusta peritään sekä sovittu että lakisääteinen muistutusmaksu. Noudatamme lakia saatavien perinnästa 22.4.1999/513. Viivästyskorkoa 7 % peritään eräpäivästä lähtien. Maksamattomat laskut siiretään perintään.