Rahti
(ilman ALV)

Postipaketti
Max. 20 kg   0,80 meter
€30

Liikkuvat telineet 2,0 m ja puoli lava
Max. 150 kg   2 meter
€60

Liikkuvat telineet 2,5 m ja koko lava
Max. 900 kg   2,5 meter
€100

Julkisivutelinepaketti
Max. 1200 kg   3,6 meter
€195

Isompi telinepaketti
182 m² ja suuremat
Alkaen €245

Katso nykyiset rahtihinnat artikkelin alta

Snickers Workwear

Tietosuojakäytäntö


Henkilötietojen käsittely on edellytys liiketoiminnallemme. Meille on tärkeää, että tietosi ovat meillä turvassa. Tietosuojakäytäntömme toimii perustana henkilötietojen käsittelyllemme.

Rekisterinpitäjä

Ställning Karlskoga AB, yritysnumero 556771-5858, on Ställning.se-, Snickarkläder.se-, Stegproffsen.se- ja Solideq.fi-sivustoilla käsiteltävien tietojen rekisterinpitäjä.
Ställning Karlskoga AB
Gösta Berlings väg 55
69138 Karlskoga
Puhelin: +46 586 53 000
Sähköposti: info@stallning.se

Tiedot ja miten me niitä käsittelemme

Keräämme asiakkaiden tietoja, kuten nimen, laskutusosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, toimitusosoitteen, puhelinnumeron toimitusilmoitusta varten sekä henkilö- tai y-tunnuksen. Käsittelemme kotisivuillamme lisäksi asiakastilien käyttäjätunnuksia ja salasanoja.

Miten keräämme tietoja?

Keräämme tietoja seuraavilla tavoilla:

  • Kun annat meille tietoja ryhtyessäsi asiakkaaksi tai tehdessäsi tilauksen.
  • Hakemalla tietoja ulkoisista lähteistä, kuten julkisista rekistereistä (kaupparekisteri) ja luottotietorekistereistä (UC AB), tai muilta yhteistyökumppaneilta.
  • Verkkosivumme käyttävät evästeitä, jotka keräävät tietoa vierailijan verkkoselaimesta.

Miten käytämme tietoja?

Jotta meillä olisi oikeus kerätä tietoja, käsittelylle on oltava oikeusperuste. Vaatimuksena on, että käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää (1) sopimuksen asiakkaan kanssa tai (2) Ställning Karlskoga AB:n lakisääteiset velvoitteet. Voimme myös käsitellä tietojasi (3), mikäli se on oikeutetun etumme mukaista tai (4) mikäli olet antanut suostumuksesi käsittelylle.
Annamme alla esimerkkejä tilanteista, joissa käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja. Esittelemme lisäksi oikeusperusteita toimillemme.

Tilauksen tekeminen

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme toimittaa tilauksesi ja ilmoittaaksemme sinulle toimituksen tilasta. Käsittely on välttämätöntä kanssasi solmitun sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Yhteydenpito asiakaspalveluun

Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä reklamaatioihin, palautuksiin ja muihin liittyvät asiakaspalveluasiat. Käsittely on oikeutetun etumme mukaista ja voi olla tarpeen lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi tai kanssasi solmitun sopimuksen täytäntöön panemiseksi.

Markkinointi

Käsittelemme henkilötietoja lähettääksemme tarjouksia ja markkinointiviestejä sähköpostilla. Voimme lähettää myös henkilökohtaisia tarjouksia puhelimitse tai sähköpostilla. Tähän tietojen käsittelyyn voi liittyä profilointia.

Käsittely tapahtuu antaessasi suostumuksesi suoramarkkinointiin tai perustuu oikeutettuun etuumme lähettää suoramarkkinointia.

Parantaminen ja kehittäminen

Käsittelemme henkilötietojasi kehittääksemme ja parantaaksemme toimintaamme ja teknisiä järjestelmiämme. Käsittely on oikeutetun etumme mukaista.

Kirjanpito

Käsittelemme henkilötietoja osana voimassa olevia kirjanpito- ja verosäännöksiä. Käsittely tapahtuu voidaksemme täyttää lakisääteiset velvoitteemme.

Väärinkäytösten ja rikosten torjunta

Käsittelemme henkilötietoja estääksemme palveluidemme väärinkäytön ja ehkäistäksemme rikoksia, kuten petoksia. Käsittely on oikeutetun etumme mukaista.

Kenelle henkilötietojasi jaetaan

Voimme intressivertailun jälkeen jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, mutta ainoastaan lain sallimissa tilanteissa. Olemme lain tai viranomaispäätösten mukaan velvollisia luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille, kuten poliisi- ja veroviranomaisille. Tietoja voidaan jakaa myös muille Solideq Group -konsernin yhtiöille. Voimme jakaa tietoja myös logistiikkayrityksille, markkinointiyhtiöille, rahoitus- ja luotonantoyrityksille tai muille palveluntarjoajille. Olemme allekirjoittaneet tietosuojaa koskevan toimeksiantosopimuksen niiden palveluntarjoajien kanssa, jotka käsittelevät asiakkaidemme henkilötietoja puolestamme.

Toimenpiteet henkilötietojen siirtämiseksi EU:n tai ETA-alueen ulkopuolisiin maihin

On mahdollista, että joillakin palveluntarjoajilla on liiketoimintaa myös Suomen ja EU:n/ETA-alueen ulkopuolisissa maissa. Näissä tapauksissa tietojen siirto tapahtuu joko maihin, joiden osalta EU:n komissio on tehnyt päätöksen, jonka mukaan kyseisen maan suojaustaso on riittävä, tai käyttämällä EU:n komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita tai muita soveltuvia suojaustoimenpiteitä. Tietojen siirto Yhdysvaltoihin voi tapahtua Privacy Shield -määräysten mukaisesti.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on välttämätöntä niihin tarkoituksiin, joita varten tiedot on alun perin kerätty. Joissakin tapauksissa henkilötietoja säilytetään kauemmin, jotta Ställning Karlskoga AB pystyy täyttämään lakisääteiset velvoitteensa. Tämä koskee esimerkiksi osto- ja tilaushistoriaa. Markkinointitarkoituksiin tallennettuja henkilötietoja säilytetään siihen asti, kunnes asiakas pyytää, ettei niitä enää käsiteltäisi, mutta kuitenkin enintään viiden vuoden ajan. Tietoja, jotka kerätään rikosten ja väärinkäytösten ehkäisemiseksi, säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rikosten ehkäisemiseksi ja raportoimiseksi.

 

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi, milloin ja kenen toimesta niitä käsitellään, mihin tarkoitukseen sekä mitä seurauksia käsittelystä on.

Oikeus tietoihin

Sinulla on oikeus saada tietää, milloin henkilötietojasi käsitellään. Meidän on luovutettava tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä tietoja kerättäessä että silloin, kun rekisteröitynyt niitä muutoin pyytää.

Oikeus päästä tietoihin

Sinulla on oikeus pyytää meiltä veloituksetta jäljennös, joka sisältää tiedot käsittelemistämme henkilötiedoista. Sinulla on oikeus pyytää kuusi jäljennöstä kalenterivuotta kohti. Mikäli pyydät useampia jäljennöksiä, Ställning Karlskoga AB voi veloittaa maksun ylimääräisistä jäljennöksistä.

Oikeus oikaisuun

Mikäli jokin tieto on virheellinen, sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisua.

Oikeus poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos (1) henkilötietojesi käsittely ei ole enää toimestamme välttämätöntä niihin tarkoituksiin, joihin tiedot alun perin kerättiin; (2) et enää suostu käsittelyyn eikä käsittelylle ole mitään muuta oikeusperustetta; (3) vastustat oikeutetun etumme perusteella tapahtunutta käsittelyä, mutta oma etusi painaa enemmän; (4) olemme käsitelleet henkilötietojasi laittomasti tai jos (5) henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi. Pyytäessäsi tietojen poistoa ilmoitamme mahdollisuuksien mukaan, kun poisto on suoritettu.

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittely rajoitetaan tulevaisuudessa vain tiettyihin tarkoituksiin. Tämä oikeus on voimassa esimerkiksi silloin, kun olet ilmoittanut virheellisestä tiedosta ja asia on käsittelyssämme.

Oikeus vastustamiseen

Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka tapahtuu oikeutetun etumme perusteella. Sinun on annettava vastustamiselle syy. Mikäli mielestämme käsittely on edelleen oikeutettu, meidän on osoitettava, että etumme painaa enemmän. Sinulla on aina oikeus vastustaa suoramarkkinointia koskevaa käsittelyä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus pyytää, että sinulle toimitetaan jäljennös jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Oikeus kieltäytyä automaattisen päätöksenteon kohteeksi joutumisesta

Sinulla on oikeus kieltäytyä automaattisen päätöksenteon kohteeksi joutumisesta. Tämä voi koskea esimerkiksi automaattista luottohakemusta. Tehdessäsi tilauksen meiltä annat suostumuksen automaattisen luottohakemuksen tekemiseen.

Ilmoitus rikkomuksista

Jos mielestäsi käsittelemme henkilötietojasi tämän käytännön tai voimassa olevien säännösten vastaisesti, pyydämme sinua soittamaan asiakaspalveluumme numeroon +358 2 724 9350. Voit myös valittaa Tietosuojavaltuutetulle eli viranomaiselle, joka valvoo henkilötietojen käsittelyä. Tietosuojavaltuutetun puhelinnumero on +358 29 566 6700 ja sähköposti tietosuoja@om.fi.


Evästeet

Eväste on pieni tiedosto, joka lähetetään verkkoselaimeesi vieraillessasi verkkosivustolla. Tällä tavoin voimme tallentaa tietoa vierailustasi, jotta sivustolle palaaminen olisi helpompaa ja sivustosta tulisi sinulle hyödyllisempi.

Evästeiden käyttömme

Solideq.fi käyttää evästeitä esimerkiksi muistaakseen valitsemasi alv-valinnan ja ostoskoriin lisäämäsi tuotteet, näyttämään sinulle merkityksellisempiä mainoksia, laskeakseen tietyillä sivuilla vierailevien määriä, suojatakseen tietojasi sekä tallentaakseen mainosasetuksesi.
Solideq.fi ei toimi, mikäli evästeiden käyttöä ei hyväksy. Emme voi esimerkiksi tallentaa ostoskorisi sisältöä, sillä luulemme sinua uudeksi vierailijaksi jokaisen sivun latauksen yhteydessä.

Jotta voisit paremmin hallita, mitä evästeitä saamme käyttää vieraillessasi Solideq.fi:ssä, olemme jakaneet evästeemme kolmeen kategoriaan.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet aktivoivat perustoimintoja, joiden ansiosta verkkosivusto toimii turvallisesti ja oikein. Niitä ei siksi voi poistaa käytöstä. Nämä evästeet hallitsevat mm. alvin valintaa ja ostoskoria.

Analyysi- ja tilastoevästeet

Nämä evästeet antavat meille tietoa, millainen verkkosivustomme käyttäjäkokemus on, ja mahdollistavat meidän parantavan käyttäjäystävällisyyttä, asiakaspalvelua ja muita vastaavia toimintoja.

Markkinointievästeet

Markkinointievästeitä käytetään mainostamiseen, jolloin yhteistyökumppaneidemme avustuksella voimme viestiä juuri sellaisia tarjouksia, jotka ovat mielestämme merkityksellisimpiä sinulle ja mieltymyksiisi.

Mikäli et hyväksy evästeitä

Mikäli et hyväksy evästeitä, voit säätää verkkoselaimesi asetuksia toiveesi mukaisesti. Voit myös asettaa verkkoselaimesi ilmoittamaan, kun yritämme tallentaa evästeen koneellesi. Voit poistaa jo tallennetut evästeet verkkoselaimen asetuksista. Se, miten tämä tehdään, riippuu käyttämästäsi verkkoselaimesta. Katso lisätietoa verkkoselaimesi ohjeista.

 

Voit myös muuttaa evästeiden käyttöön liittyviä asetuksia alla olevista linkeistä.

http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val

http://www.networkadvertising.org/choices

 

Kolmannen osapuolen evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, jonka tarjoaa Google, Inc. Google Analytics käyttää evästeitä analysoidakseen, miten käyttäjä käyttää verkkosivua. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen käyttäjän verkkosivun käyttöä, koostaakseen raportteja verkkosivun toiminnoista ja tarjotakseen muita palveluja verkkosivun toimintoihin ja Internetin käyttöön liittyen. Mikäli et halua, että vierailusi sivustollamme näkyy Google Analyticsin tilastoissa, voit asentaa verkkoselaimeesi lisäosan seuraamalla tätä linkkiä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia evästekäytäntöihimme.