Suuret varastot - nopeat toimitukset Hintatakuu Ammattitaitoinen palvelu
Rahti
(ilman ALV)

Postipaketti
Max. 20 kg   0,80 metriä
€30

Asennustelineet 2,0 m 
Max. 150 kg   2 metriä
€60

Liikuteltavat rakennustelineet 2,5 m
Max. 900 kg   2,5 metriä
€100

Rakennustelinepaketit
Max. 1200 kg   3,6 metriä
€195

Isommat rakennustelinepaketit
182 m² ja suuremmat
Alkaen €245

Katso nykyiset rahtihinnat artikkelin alta

Rakennustelineet pyörillä

 

Alufase helposti siirrettävät rakennustelineet

Alufase on yksi markkinoiden parhaita siirrettäviä rakennustelineitä erinomaisella laadulla ja 10 vuoden takuulla. Kolme kertaa vahvempi ja 10 kertaa pidempi käyttöikä verrattuna tavallisiin hitsattuihin telineisiin. Meillä on varastossa laaja valikoima liikutettavia telineitä. Suoraan varastosta - nopeat toimitukset, tilaukset lähtee 24 tunnin sisällä. Soita meille numeroon +358 2 7249350 niin autamme sinua!

Telineitä voidaan käyttää kaikkeen huoltotöitä ja asennuksia varten. Muista, että liikuteltaviatelineitä ei voi käyttää esimerkiksi katoille pääsyyn. Näissä tapauksissa on käytettävä julkisivutelinettä.


Asennustelineet (2,0 m)

Pienempiä liikuteltavia rakennustelineitä kutsutaan asennustelineiksi. Asennustelineiden runko on kokoontaitettava, joka mahdollistaa telineen nopean kokoamisen. Asennustelineissä on pienemmät pyörät (halkaisijaltaan 125 mm), 2,0 metriä pitkä työtaso ja jopa 8 metriin ulottuva työskentelykorkeus. Telinepaketteihin voi ostaa jalkojen säätöpaketit, jotka tuovat 40cm lisää säätövaraa.


Rakennustelineet pyörillä (2,5 m)

Rakennustelineet pyörillä eli siirrettävät rakennustelineet perustuvat irtonaisiin sivurunkoihin ja kannattimiin, mutta asennustelineistä tuttu kokoontaitettava runko on saatavana lisävarusteena. Kyseisissä telineissä on suuremmat pyörät (halkaisija 200 mm), työtason pituus on 2,5 metriä, ja niitä on saatavana yksinkertaisina- ja kaksoistelineinä (kaksi lavaa vierekkäin) ja jopa 12 metrin työskentelykorkeudella.

Asiakkainamme on yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Olemme luoneet turvallisuuspaketteja, jotka voidaan lisätä Ruotsin työympäristöviranomaisen (AFS 2014:3) vaatimusten täyttämiseksi.