Suuret varastot - nopeat toimitukset Hintatakuu Ammattitaitoinen palvelu
Rahti
(ilman ALV)

Postipaketti
Max. 20 kg   0,80 metriä
€30

Asennustelineet 2,0 m 
Max. 150 kg   2 metriä
€60

Liikuteltavat rakennustelineet 2,5 m
Max. 900 kg   2,5 metriä
€100

Rakennustelinepaketit
Max. 1200 kg   3,6 metriä
€195

Isommat rakennustelinepaketit
182 m² ja suuremmat
Alkaen €245

Katso nykyiset rahtihinnat artikkelin alta

Fraktsätt | Ställning Karlskoga AB

Efter lagd beställning packar vi och skickar dina produkter vanligtvis inom 24 timmar. Leveranstiden variera något beroende på produkter, konjunktur, lagerstatus m.m. samt att speditörerna inte alltid har dagliga utkörningar på mindre orter i Sverige.

Vi levererar snabbt och smidigt våra ställningspaket och försändelser i hela Sverige med vår samarbetspartner DHL, som nås på 0771-345 345 

Din beställning levereras till den adress vi kommit överens om vid orderläggandet.

Vi levererar med vanliga lastbilar som standard, ej kranbilar. Önskas kranbilslossning kan denna tjänst köpas till. Hör av Dig till vår kundtjänst så hjälper vi Er att kolla pris och ev. boka in detta.

Den längsta detaljen i många av våra försändelser överstiger 2,5 meter vilket gör att man inte kan vända runt godset på flaket med palldragare och använda lastbryggan som finns på många lastbilar.   

I ordinarie transportprodukt ingår inte andra tilläggstjänster, så som ändring av transportuppdrag, bakgavellossning eller motsvarande. Beställs detta i efterhand vidarefaktureras kunden för faktiska kostnader för dessa tilläggstjänster.

Som regel levereras vårt gods till Er som ”levereras olossat köparen” (LOK). Kortfattat innebär LOK att Ställning.se ansvarar för transport av varan till överenskommen leveransadress. Köparen ansvarar för lossning av godset från lastbilen. Antingen avlastar man godset för hand med några personers hjälp, men vid större paket behövs en truck eller liknande.

Kunden ansvar även för att det finns farbar väg för lastbil med släp till lossningsplatsen samt att det finns en person på plats vid mottagningen av gods.

Kan något av ovanstående ej tillgodoses levereras din försändelse till närmaste DHL terminal och ny utkörning får bokas in vilken kan komma att efterdebiteras. Maximal liggtid för gods under 50 kg är 10 dagar och för gods överstigande 50 kg gäller 5 dagar.

För att hämta ut din försändelse på ett ombud behöver du ta med dig orderbekräftelsen samt sändningsnumret och legitimation.

För våra transporter till näringsidkare gäller Nordiskt Speditörsförbunds Allmänna Bestämmelser 2015.

Rådande cirkapriser inom Sverige | Exklusive moms                 (2018-01-23)

Postpaket. Max. 20 kg 295 kronor    (ej gods överstigande 80 cm)
Hantverkarställning & Halvpall. Max. 150 kg 595 kronor    (ej gods överstigande 2 meter)
Rullställningar, Uplift5. EU-pall. Max. 900 kg 995 kronor    (ej gods överstigande 2,5 meter)
Ställningspaket, ej 182 m² & större. Max. 1200 kg 1950 kronor    (ej gods överstigande 3,6 meter)


Det är ibland svårt att få till rätt fraktdebitering då många av de produkter vi säljer är skrymmande och/eller tunga. Om fraktpriset upplevs felaktigt, tveka inte att höra av er till vår kundtjänst så kikar vi på så ni hamnat rätt.
För att få rätt fraktpriser på extra skrymmande eller mycket tunga försändelser såsom Skyltställningar, byggstaket, ställningstrailers samt våra stora ställningspaket från 182 m² och större, hör av Er till oss på 0586-53 000.    

Vart är min försändelse?                 Du kan söka efter din sändning med hjälp av sändningsnummer HÄR!

Har Ni ytterligare frågor angående frakt och fraktklasser är Ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst.

Kundtjänst
Telefon: 0586-53 000

E-post: info@stallning.se